Klimada Buzlanma İşareti

Klimada buzlanma işareti her zaman klimanızda gaz eksikliğini gösterir. Aynı zamanda bakımsız olduğunu da belirten önemli detaylar arasındadır. Buzlanma önemli bir sorun olarak görülmektedir. Bu sebeple de klimalarda gelişen bu soruna karşılık en iyi önlem alınmalıdır. Yıllık bakımların yapılması ile bu durum oluşmamaktadır. Cihaz seçimi de buzlanma gibi sorunlarda oldukça önemlidir.

Klimada Buzlanma İşareti Nedir?

Klimada buzlanma işareti mevcut ise bu durumun en önemli sebebi gaz sorunudur. Yeterli gazın klimada mevcut olmaması sebebi ile gelişen durum karşısında oluşmuş ise gaz takviyesi yapılmalıdır. Fakat bakımsızlık sebebi ise bu duruma karşılık klimanın bakıma alınması gerekir. Aşağıda belirtilen özellikler ise klimalarda bu durumda yapılma sebeplerini belirtir,

  • Klimalarda mevcut olan gaz eksikliği
  • Klimanın bakımsız olması
  • Klimanın gaz geçişinde bar değeri
  • Gazın iç evaporatörden geçerken üzerinde mevcut olan yükün atılmaması ile baş gösterir

Belirtilen detaylar dahilinde buzlanma başlar. Cihazda beliren buzlanma için gaz eksiği var ise gaz artışı yapılmalıdır. Bakımı yapılması gereken cihazın belirtilen aşamalar dahliinde tamiri yapılmaktadır. Eğer hala devam eden bir buzlanma mevcut ise bu duruma karşılık teknik servisi aramanız sorunun kısa süredeki çözüm sağlaması açısından oldukça önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close

Son Arızaları

TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 444 55 45