Rubenis Klima Işık Yanıp Sönüyor

Rubenis klima ışık yanıp sönüyor nedeni nedir? Fazla güneş gören evler veya nem oranın yüksek olduğu evlerde görülen bir arıza türüdür. Gelişen teknolojiyle birlikte klimalar da eskiye nazaran oldukça akıllı ve yeni özelliklerle donatılmışlardır. Donatıldıkları özelliklerden en önemlisi cihazda oluşan arızayı size anlatabilmektir. Bunun için farklı ışık sistemleri klimalarda oluşturuldu. Yani sahip olduğunuz klimanızda ışık yanıp sönmesi önem arz etmemekte. Önem arz eden şey hangi ışığın yanıp söndüğüdür. Bunların çeşitlerini şöyle sıralayabiliriz: klima timer ışığı yanması, klima kırmızı ışık yanması, klima run ışığının yanması.

Rubenis klima ışık yanıp sönüyor Ne Yapılmalıdır?

Yukarda anlattığımız gibi yapılması gereken ilk şey hangi renk ışığın yandığıdır. Bundan sonra yapılması gerekenler ise:

  • Yanan ışığın renginin hangi anlama geldiğini bulmaktır
  • Daha sonra yukarıda saydığımız ışık çeşitlerinden kolay tamir edilen yanıyorsa klima tamirinde amatör de olsanız rahatlıkla tamir edebilirsiniz.
  • Klimanızda timer ışığı ya da run ışığı yanıyor ise sizler müdahale etmeden yetkili teknik servisi aramanızı öneriyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close

Son Arızaları

TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 444 55 45