Airfel Klima CL Hatası

Airfel Klima CL Hatası, filtre temizliği yapılması gerektiği konusunda kişileri uyarmaktadır. Klimalar özellikle yaz mevsiminde sizleri serinleterek ferahlamanızı sağlamaktadır. Kışın da ısınma bakımından kullanılır. Üflenen havanın temiz olması sağlık açısından önemlidir. Bulunduğunuz ortamda bulunan tozlar yukarıya doğru ilerleyerek klimanın filtresinde hapsolur. Klima her çalıştığında bu tozları size doğru üfler ve sağlıksız bir durum ortaya çıkar. Teneffüs ettiğiniz havanın temiz ve hijyenik olması önemli bir konudur.

Mikrop ve bakterilerden uzak kalmak istiyorsanız filtre temizliğini ve cihaz bakımınızı yaptırmanız gerekir. Böylelikle daha sessiz ve randımanlı çalışan klimalara da sahip olacaksınız. Cl hatası uyarısının nedenleri şunlar olabilir:

  • Klimanızın fitresinde tozlar birikmiş ve randımanlı çalışmıyor olabilir.
  • Evapatör kondanser ya da drenaj kabı tozlardan etkilenmiş ve zarar görmüş olabilir.

Klima kullanıcıları ekranda Cl hata kodu gördüklerinde sigortaları kapatarak düzelmesini bekleyebilirler. Uyarı o an için düzelse bile sonra yine kendini belli edecektir. Cihazınıza bakım yaptırmak ve filtrenin temizlenmesini sağlamak için Airfel Klima Servisi ile bağlantı kurmalı ve sorunun giderilmesini talep etmelisiniz.

One thought on “Airfel Klima CL Hatası

  1. Airfel klimamız CL hatası verdiğinde biraz araştırdık ve bu kodun temizlik gerektiğini öğrendik. Filtreleri temizledikten sonra sorun çözüldü. Kullanıcıların bu tür hataları gördüklerinde, önce basit bakım işlemlerini denemelerini ve düzelmezse servis çağırmalarını öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close

Son Arızaları

TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 444 55 45