Arçelik Klima Damla İşareti

Arçelik klima damla işareti, cihazınızın kumandasında bulunmaktadır. Klimaların çalışmasındaki en büyük etkenlerden birisi kumandalarıdır. Kumandası bozulmuş ya da pili bitmiş cihazlarınız çalışmayacaktır. Kumandada bulunan komutlarla açma, kapama, ısıtma, soğutma, nem ve fan ayarlarını kullanabilirsiniz. Bunlar da bazı simgelerle size tanıtılmaktadır. Damla işareti de “nem modu” olmaktadır.

Bu modu kullanarak bulunduğunuz ortamı nemlendirerek serinletebilirsiniz. Sıcak havalarda ortamı serinletmek istiyorsanız direk soğuk moda almak yerine ortama fresh bir hava verebilmeniz mümkündür. Nem oranı fazla olan zamanlarda da bu modu kullanabilirsiniz. Kişiler üflenen soğuk havanın kendisini etkilemesin diye de bu komutu seçmektedir.

Arçelik klima damla işareti haricinde de başka işaretler kumanda da mevcuttur. Isınmak, serinlemek, üflenen havanın sağa-sola, yukarı- aşağı yönlenmesini sağlamak için de tuşlar bulunmaktadır. Bunları kullanarak da klimalarınıza istediğiniz gibi komut vermeniz mümkündür. Aşınan ya da bazı tuşları çalışmayan kumandaların yenisi ile değiştirilmesi gerekir. Neticede zaman içinde kumanda bozulabilmektedir. Bu konuda Arçelik Klima Servisi yardımı alabilirsiniz. Servislerde Arçelik markasına ait kumandalar satılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close

Son Arızaları

TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 444 55 45