Arçelik Klima HL Hatası Çözümü

Arçelik Klima HL Hatası Çözümü için ortam sıcaklığının ayarlanması gerekir. Klimanın ekranında görülen HL kodu aslında bir arıza olmadığı gibi arıza kaynaklı olarak da görülebilir. Ortam sıcaklığı 30 derecenin üzerine çıktığı zamanlarda görülür. Bu durumu düzeltmek için kullanıcı ortamı havalandırarak ortam sıcaklığının düşmesini sağlayabilir. Ortam sıcaklığı düşmesine rağmen HL kodu klimanın ekranında hala görülüyorsa farklı nedenlere bağlı olarak gelişmiş olabilir.

Klimanın ekranında ortam sıcaklığı dışında şu nedenlere bağlı olarak HL arıza kodu görülebilir.

  • Termostattan kaynaklı bir arıza olabilir. HL kodu gördüğünüz zaman klimayı kapatıp fişten çekerek 2 saat dinlendirmelisiniz. Bu durumda sorun ortadan kalkabilir.

Arçelik Klima HL Hatası Çözümü için klimanızı dinlendirebilirsiniz. Buna rağmen sorun çözülmediyse Arçelik Klima Servisi ile görüşerek yardım isteyebilirsiniz. Termostat kaynaklı bir arıza ise tamir olmadığı için parça değişimi gerekir. Ekibimiz sizlere iyi bir hizmet sunarak sorununuzu çok kısa bir süre içerisinde çözmektedir. Uygun fiyatlara kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bizi tercih etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close

Son Arızaları

TIKLA SERVİSİ ARA
4445545.com 444 55 45